GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA en endavant, (GREMI), utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.   Acceptar

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres


La Unió Europea (UE) prohibeix els colorants amb alumini als gelats

Entrada en vigor del Reglament núm. 380/2012 de la Comissió.
 

A partir del proper agost de 2014, els colorants que continguin alumini com el color Carmí (E120), estaran prohibits en certs aliments dins de la Unió Europea. Els afectats són principalment els gelats i les aplicacions relacionades amb aquests, tal com s'indica en el Reglament (UE) núm. 380/2012 de la Comissió.

La prohibició es deu a la creixent inquietud respecte a la ingesta d'alumini a través dels aliments, i en conseqüència, l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) va recomanar reduir la ingesta setmanal tolerable d'alumini l’any 2008. Així, doncs, el 2013, la Comissió Europea va adoptar un nou reglament sobre l'ús d'additius que contenen alumini.
 

Publicitat