GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA en endavant, (GREMI), utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.   Acceptar

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres

Benvinguda del President

 

Benvolgut company i amic,

Com a conseqüència del procés electoral, i en absència de més candidatures, em complau comunicar-te que he estat escollit president del Gremi de Pastisseria, responsabilitat que comparteixo amb tots els membres de la nova Junta Directiva amb il·lusió i moltes ganes d’endegar el nostre projecte.

Un dels objectius que volem abordar des d’un principi és aconseguir una imatge institucional actualitzada i forta. És per això que hem renovat la Junta Gremial incorporant pastisseres i pastissers joves que ens aporten una visió més amplia, innovadora i, per tant, adaptada a les noves realitats economicosocials. També hem mantingut alguns companys que formaven part de la Junta anterior, perquè sabran donar una perspectiva madura a la visió global des de l’experiència.

Amb aquest equip plural que configura una veritable xarxa professional, volem donar resposta a tots els agremiats en els aspectes que els són necessaris per ser competitius, i que doni la força i la visibilitat del nostre sector davant la societat.

La Junta Gremial i jo mateix ens posem a disposició de qualsevol agremiat que vulgui aportar idees, col·laborar d’una manera constructiva i contribuir a potenciar el nostre Gremi mitjançant sinèrgies positives.     

Rep una cordial salutació,

Elies Miró i Font

President

Publicitat