Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de Cookies.
23/08/2014 Aquest setembre, la revista Cuina recuperarà les postres dolces i salades amb els productes de la Catalunya de principis del segle XVIII.
(veure article adjunt MOLT RECOMANABLE!)
10/07/2014 La Generalitat de Catalunya va presentar davant de més de 40 mitjans de comunicació, el dia 10 de juliol, el projecte Cuina 1714.
Aquesta iniciativa incorpora l'element gastronòmic a la Ruta 1714, que implica un recorregut pels principals escenaris on van succeir els episodis històrics més destacables de la guerra de Successió a Catalunya (1702-1714).
En aquests indrets, hom pot degustar les receptes típiques d'aquella època, i gaudir també de les activitats commemoratives del Tricentenari.
A l'acte de presentació es va poder degustar el Pastís del Tricentenari (imatge), que va rebre molt bones crítiques per part dels periodistes.
Documents adjunts a l'article