GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA en endavant, (GREMI), utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.   Acceptar

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres


Oriol Balaguer i el seu equip guanyen la VII edició del Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2014

 

L'equip de l’obrador d’Oriol Balaguer ha estat el guanyador del concurs Millor Croissant Artesà de Mantega d'Espanya 2014, que s'ha celebrat a l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, dins del marc de la fira professional de pastisseria Expo Nadal, organitzada pel Gremi de Pastisseria de Barcelona. 

Oriol Balaguer va recollir ahir el Premi de mans de la Sotsdirectora General d'Indústries i Qualitat Agroalimentària, la Sra. Mireia Medina. L’acte fou presidit pel Sr. Elies Miró i Font, President del Gremi de Pastisseria de Barcelona.

Quarant cinc concursants han participat enguany en aquest certamen, que celebra la seva setena edició, i s'ha consolidat com un dels campionats més importants dins del seu sector i un punt de referència pels seus professionals.

El Concurs Millor Croissant té com a objectiu incentivar i premiar els coneixements i les habilitats dels pastissers artesans en matèria de brioixeria, d'un producte tan emblemàtic com el croissant, reconeixent així la professió i qualitat de la pastisseria artesana.

Entre els membres del Jurat es trobaven prestigiosos professionals del sector, Miguel Moreno responsable de las Pastelerías Mallorca, el guanyador de la passada edició del concurs Jordi Morelló de la Pastisseria Ochiai, el periodista Josep Molina, Jordi Aceituno i Miguel Ángel de la Cruz representants de les empreses patrocinadores Ylla i Ken, i els reconeguts Mestres Pastissers Antoni Bellart, de la Pastisseria Triomf de Poblenou, i Pere Camps de la Pastisseria Lis.

Entre els criteris de puntuació valorats pel jurat s’han tingut en compte el color, l'alveolat, el fullat, el format, l'acabat i, com apartat més destacat, el sabor. Ken i Farines Ylla han estat les empreses patrocinadores del certamen.

 

*Totes les fotografies són de Christian Ribas





Publicitat