GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA en endavant, (GREMI), utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.   Acceptar

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres


Diplomes de Mestres Artesans i Jove Alimentari Innovador

 

La cerimònia de lliurament dels Diplomes de Mestres Artesans i Jove Artesà Alimentari Innovador de l'edició 2013, va tenir lloc el 27 d'octubre al Palau de Pedralbes de Barcelona.

L'acte fou Presidit per l’Honorable Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Josep Maria Pelegrí, que va dedicar més d'un terç del seu discurs a exaltar els valors d'artesania que porta a terme el sector de la pastisseria.

A continuació es van lliurar els Diplomes de Mestres Artesans, essent 8 els següents pastissers d'arreu de Catalunya que van rebre tal reconeixement: Lluis Batlle i Juan Jurado (Girona); Joan Cobo i Glòria Vicheto (Tarragona); Joan Muñoz, Takashi Ochiai, Marc Parés i Carles Mampel (Barcelona).

La cerimònia va continuar amb la projecció d'un audiovisual dedicat a la tasca empresa pel Jove Artesà Alimentari Innovador, el Sr. Eugeni Muñoz.

Al finalitzar, el Sr. Muñoz va rebre el guardó a mans de l'Hble. Conseller i del Director General d'Agricultura, el Sr. Domènec Vila, com a reconeixement per mantenir la tradicionalitat i un elevat grau d'artesania al sector de la pastisseria però aportant innovació, creativitat, nous dissenys i creacions que generen tendència.

Publicitat