GREMI DE PASTISSERIA BCN utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les, o "MéS INFORMACIÓ" per consultar les cookies que utilitza la pàgina.

En cas de rebutjar-les, GREMI DE PASTISSERIA BCN no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres

Etiquetatge

 

“Etiquetatge, al·lèrgens i informació al consumidor”.

Nova normativa: el Reglament 1169/2011 i el Reial Decret 126/2015. Com afecten els negocis de pastisseria l’etiquetatge dels productes envasats, els al·lèrgens i quina és la informació alimentària dels productes.

Documents adjunts a l'article

xerrada-etiquetat-exponadal-2015.pdf

Publicitat