Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de Cookies.

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres


LA FESTA ANYAL 2017

 

La Festa Anyal, aquest any, serà el proper 8 DE MAIG. El lloc triat en aquesta ocasió és Osona, en concret, l’Església de Sant Martí del Brull on se celebrarà la Missa en honor de la Verge de Montserrat i, després, el Restaurant El Serrat del Figaró d’en Nandu Jubany, a Taradell.

Benvolguts Agremiats/des,

Novament s’acosta la primavera i amb ella la nostra tradicional festa que ens permet, tot aprofitant l’arribada del bon temps, retrobar-nos i gaudir, plegats, d’un distès dia de lleure a l’aire lliure.
Enguany hem pensat que seria bona idea trobar-nos davant l’església de Sant Martí del Brull, d’estil romànic i que data del segle XI, on hi celebrarem una Santa Missa en honor de la nostra patrona la Mare de Déu de Montserrat i que, com ja va esdevenint tradició, serà oficiada pel Pare Manel.
Ens fa molta il·lusió proposar-vos fer l’aperitiu i dinar al Restaurant El Serrat del Figaró, a Taradell, on oficia als fogons el molt reconegut internacionalment Nandu Jubany i gaudir de les seves habilitats culinàries, que han estat mereixedores d’una estrella Michelin en diverses ocasions. Situat al cor de la plana de Vic i als peus del massís del Montseny, el restaurant és d’una factura estètica elegantment moderna i promet un servei i un nivell gastronòmic molt difícils d’igualar.
El Serrat del Figaró, com diu el seu xef, és cuina i natura, fantasia i realitat, tradició i modernitat. És un espai per mirar, sentir, olorar, tastar i somniar. És un món on es respira l’olor de l’emoció i que esperem que us agradi i en pugueu gaudir amb tota la seva amplitud.
També com és tradicional, durant el dinar es procedirà al lliurament dels guardons gremials i professionals i el premi al Personatge més dolç de l’any, que aquesta vegada ha recaigut, per unanimitat del comitè de selecció, en el conegut periodista i comunicador Antoni Bassas.
Aquest any us presentem un programa del qual ens sentim especialment orgullosos i que esperem serveixi de pauta, guió i marc especial per a la celebració, una vegada més, de la més important festa de fraternitat pastissera del calendari.
Tot esperant poder compartir la jornada amb tots vosaltres, rebeu una forta i cordial salutació.

La Junta Directiva.

Consulteu el programa de la Festa Anyal:
 

Documents adjunts a l'article

programa-festa-estellar-2017.pdf

Publicitat