GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA en endavant, (GREMI), utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.   Acceptar

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres


EXPO NADAL ara és Sweetfusió

18-20 de novembre de 2019
 

Quan: 18-20 de novembre de 2019

On: Fòrum Gastronòmic de Barcelona – Fira de Barcelona (Monjuïc – Palau 8)

La fira Expo Nadal ara és Sweetfusió. Es tracta de la mateixa fira però amb una proposta renovada i actualitzada per satisfer les necessitats del sector i, aquest any, canvia de dates i d’ubicació. La fira es trasllada a Fira de Barcelona i s’incorpora dins del Fòrum Gastronòmic de Barcelona. Amb aquest canvi de dates i nou format volem elevar la fira Expo Nadal a un àmbit superior i què, junt amb el Fòrum Gastronòmic i la col·laboració d’Alimentària, sigui la gran fira de la gastronomia.

El format d’aquesta edició serà el mateix que els darrers anys i, per tant, a més de la zona expositiva pròpia dels expositors d’Expo Nadal, hi haurà les tradicionals demostracions d’obrador, espais de disseny i creativitat a la pastisseria i un fòrum obert al debat per reflexionar sobre el futur de la pastisseria, les tendències, els nous consumidors,... en tota la zona d’Expo Nadal/Sweetfusió. A més, dins de la fira es celebrarà el IV Concurs al Millor Panettone d’Espanya.

Desitgem que aquesta nova iniciativa sigui profitosa pel sector i que tots podem gaudir de la gran fira de la gastronomia.

Publicitat