GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA en endavant, (GREMI), utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.   Acceptar

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres

PASQUA 2020

Inscripcions obertes al curs Monogràfic dedicat a la figura de xocolata
 

El proper 6 de febrer celebrarem la Pasqua amb uns ponents excepcionals:

10h A 14h - Conferències

Gerard Calm - Concepto Packaging

Quim Llovera - Pasqua ingeniosa

Meritxell Duran - De la idea a l'obrador

David Pérez Blaya - Pasqua per a tothom 

16h A 20h - Figura de xocolata

Saray Ruiz - professora de l'EPGB i Millor Mestre Xocolater 2019

Raúl Bernal - propietari de LaPaca i Millor Mestre Xocolater 2011

Toni Pons - propietari de la Pastisseria Sacher de Mataró

Alberto Barrero - professor de l'EPGB i ponent al Master de Xocolata 

 

Preu: 90€ (60€ agremiats)

Inscripcions: escola@pastisseria.cat

Publicitat