GREMI DE PASTISSERIA DE BARCELONA en endavant, (GREMI), utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.   Acceptar

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres

Sanitat

 

> Sol·licitud, canvi de nom i renovacions del Registre Sanitari.

> Formació dels manipuladors d’aliments i de la promoció de les pràctiques
   correctes d’higiene.

> Gestions davant l’Àrea de Salut Pública en temes vinculats a inspeccions
   sanitàries.

> Assessorament i aplicació de les Ordenances Tècnic-sanitàries.

> Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene en Pastisseria, basada en el sistema
   d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC).

Podeu descarrergar la Guia en format Pdf

Documents adjunts a l'article

guia-pch-pastisseria.pdf

Publicitat