Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de Cookies.

Benvingut al Gremi!

 

Contacta amb nosaltres

Sanitat

 

> Sol·licitud, canvi de nom i renovacions del Registre Sanitari.

> Formació dels manipuladors d’aliments i de la promoció de les pràctiques
   correctes d’higiene.

> Gestions davant l’Àrea de Salut Pública en temes vinculats a inspeccions
   sanitàries.

> Assessorament i aplicació de les Ordenances Tècnic-sanitàries.

> Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene en Pastisseria, basada en el sistema
   d’Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC).

Podeu descarrergar la Guia en format Pdf

Documents adjunts a l'article

guia-pch-pastisseria.pdf

Publicitat