El Gremi de Pastisseria de Barcelona utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les o "CONFIGURAR" para configurar-les.

En cas de rebutjar-les, El Gremi de Pastisseria de Barcelona no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

ACCEPTAR REBUTJAR CONFIGURAR

 
Contacte
 

Deixa’ns les teves dades i de seguida ens posarem en contacte amb tu per oferir-te la informació que ens demanis:

 
* Nom
 
Cognoms
 
* E-mail
 
* Telèfon
 
Missatge
 
Accepto la política de privacitat 
 


 
 
 
 
 

Gremi de Pastisseria de Barcelona
Inspirats per la vocació, compromesos amb l’ofici

 

Ens vols conèixer?

Contacta amb nosaltres
 
 
 

Últimes notícies i activitats

 

RECULL DE PREMSA

RECULL DE PREMSA DE LA CAMPANYA DE PASQUA 2024

 
 

El Gremi, molt més
que una entitat

 

El Gremi de Pastisseria de Barcelona, fundat el dia 15 de gener de 1901, és un «organisme professional constituït per la lliure afiliació dels empresaris artesans que exerceixen qualsevol de les activitats de pastisseria, confiteria, rebosteria, brioixeria, xocolateria, gelateria, bomboneria, orxateria i, addicionalment, la preparació de plats cuinats o precuinats i activitats de càtering dins de l’àmbit de la demarcació de Barcelona», tal com es defineix als seus estatuts.

Com a associació sense ànim de lucre, la seva funció és la representació, defensa i foment dels interessos comuns dels seus socis i per extensió, de la pastisseria com a ofici artesà tradicional i element fonamental del patrimoni cultural català.

El Gremi de Pastisseria de Barcelona, a través de la Fundació Escola de Pastisseria del Gremi i Museu de la Xocolata de Barcelona, gestiona dues entitats que representen aquesta doble voluntat, d’una banda tenir cura i promoure l’ofici artesanal, projectant-lo cap al futur i, de l’altra banda, custodiar i difondre’n el seu gran valor cultural.

 
 

L’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona (EPGB) fou creada l’any 1975 i actualment és un centre de referència nacional i internacional. L’escola ofereix un programa teòric i pràctic d’ensenyament que permet formar-se com a xef en pastisseria i realitzar màsters i cursos monogràfics basats en les últimes tendències i les tècniques més innovadores, impartits per un equip docent del més alt nivell i professionals externs de renom mundial.

 
 

El Museu de la Xocolata de Barcelona es va inaugurar l’any 2000 amb l’objectiu de connectar la seva activitat amb l’oferta cultural que ofereix la ciutat de Barcelona, promovent el coneixement de la història i els valors etnològics, socioeconòmics i artístics de la xocolata i la pastisseria catalana. Per fer-ho posa a l’abast de la comunitat el seu fons patrimonial i organitza activitats i mostres per experimentar i interactuar amb la xocolata.

 
 

També està sota el paraigües de la Fundació del Gremi la residència d’estudiants Barcelona Resident, creada el setembre de 2013 per acollir els estudiants de l’Escola de Pastisseria, estudiants universitaris, investigadors, professors i participants de les activitats professionals de l’entitat.

 
 
 

Representant i promovent els interessos dels artesans pastissers des del 1901 a través de l’Escola de Pastisseria i el Museu de Xocolata de Barcelona.

 
 

T’ajudem?

Contacta amb nosaltres
 
 
 
 

Ens vols conèixer?

Contacta amb nosaltres