Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gremidepastisseria/www/includes/comuns.php on line 14 Gremi de Pastisseria de Barcelona

El Gremi de Pastisseria de Barcelona utilitza "COOKIES" per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.

Premi "ACCEPTAR" per autoritzar-ne el seu ús, "REBUTJAR" per a rebutjar-les o "CONFIGURAR" para configurar-les.

En cas de rebutjar-les, El Gremi de Pastisseria de Barcelona no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES

ACCEPTAR REBUTJAR CONFIGURAR

 
 
 

Mona de Ciència 2024

La Universitat de Barcelona, en col·laboració amb el Gremi de Pastisseria, han desenvolupat el projecte Mona de Ciència, fusionant la cultura popular i les tradicions amb la necessitat de fomentar la cultura científica.

 
És una mona de xocolata que representa una disciplina pròpia de la ciència, acompanyada d’un codi QR que porta a un web on s’ofereix informació especialment pensada per als infants i famílies.
 
Cada any la nina principal, la Mia, es transforma en una científica. L’any passat, la Mia va ser geòloga i aquest any és BIÒLOGA!
 
Les pastisseries adherides a la campanya s’inclouen al llistat de punts de venda oficial publicat a la web del projecte.

https://www.ub.edu/laubdivulga/monesdeciencia/

 
 
 
 

Veure totes les notícies