GREMI DE PASTISSERIA BCN, al seu web https://www.gremidepastisseria.cat/, utilitza cookies i altres tecnologies similars que emmagatzemen i recuperen informació quan hi navegues. Aquestes tecnologies poden tenir finalitats diverses, com reconèixer un usuari i obtenir-ne informació dels seus hàbits de navegació. Els usos concrets que en fem d’aquestes tecnologies es descriuen a la informació de la Política de Cookies.

En aquest web, disposem de cookies pròpies i de tercers per a l’accés i registre al formulari dels usuaris. Podrà consultar la informació sobre les cookies amb el Botó de MÉS INFORMACIÓ, a la Política de Cookies.

En atenció a la Guia sobre l’ús de les cookies de l’AEPD, aprovada el mes de juliol de 2023, i amb els criteris del Comitè Europeu de Protecció de Dades (CEPD); a l’RGPD-UE-2016/679, a l’LOPDGDD-3/2018, i l’LSSI-CE-34/2002, darrera actualització, 09/05/2023, sol·licitarem el seu consentiment per a l’ús de cookies al nostre web.

ACCEPTAR REBUTJAR Més informació

 
 
 

III CONCURS MILLOR TORRÓ ARTESÀ DE CREMA

Dijous 28 de novembre es celebrarà la tercera edició del Concurs al Millor Torró Artesà de Crema de l'Estat. El concurs organitzat pel Gremi de Pastisseria de Barcelona comptarà com sempre amb el suport tècnic de l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

Aquesta serà una edició molt especial perquè tots els diners recollits a través de les inscripcions es faran arribar al Gremi de Mestres Confiters de la Comunitat Valenciana perquè en gestioni la seva distribució entre aquelles pastisseries que s'hagin vist afectades per les inundacions a València.

Amb aquesta finalitat s'obre la modalitat d'INSCRIPCIÓ SENSE PARTICIPACIÓ perquè tothom qui ho desitgi pugui fer arribar el seu donatiu voluntari.

Les inscripcions es poden fer a través de escola@pastisseria.cat fins el 26 de novembre 2024

 

Documents adjunts:

Flyer Bases Concurs Torró CAT.pdf

Documents adjunts:

Flyer Bases Concurso Turrón ESP.pdf

 
 
 

Veure totes les notícies